Individualna psihoterapija je susret između terapeuta i klijenta u prijatnom i bezbednom okruženju u trajanju od 50 minuta.

Na prvom susretu terapeut upoznaje klijenta, kao i razloge zbog kojih dolazi na psihoterapiju. Ovo je prilika da klijent pita sve sto ga interesuje u vezi sa psihoterapijom, da poprica sa terapeutom o sopstvenim očekivanjima koja su vezana za proces terapije, a potom i da proceni da li mu terapeut, i takav način rada odgovara.

Poverljivost svakog razgovora koji se vodi tokom seanse je zagarantovana.

Na prvom susretu se terapeut i klijent dogovaraju i oko terapijskog cilja individualne psihoterapije, koji je povezan sa dužinom trajanja terapije, zatim o učestalosti susreta (obično jednom nedeljno), o načinu plaćanja i otkazivanja seanse.

Očekujemo vas u našem mirnom i udobnom prostoru na Vračaru, da se razumemo, ohrabrimo i izdignemo iznad teskobe koja guši lepotu života.

Online psihoterapija

WALK and TALK – individualna psihoterapija

Takođe možemo da razgovaramo dok šetamo, kroz neki od okolnih parkova ili na lokaciji na kojoj se dogovorimo. Istraživanja u oblasti neuronauka pokazuju da šetnja stimuliše oslobađanje endorfina koji nas relaksiraju i smanjuju efekte stresa.

Upravo zato i uloga terapije može da bude efikasnija dok šetamo.

Kontaktirajte nas ili pozovite
Goran Marjanović: +381 (64) 507 25 79