Dobrodošli. Ovde možete naći odgovore na najčešća pitanja. Ukoliko imate neko dodatno pitanje, kontaktirajte nas preko naše kontakt forme, koju možete naći OVDE.

Koliko traje jedna psihoterapijska seansa?

Individualna psihoterapijska seansa koja predstavlja razgovor psihoterapeuta i klijenta traje 50 minuta. Psihoterapijska sesija za partnersko savetovanje traje 80 minuta. Ovo je jedno od najčešćih pitanja naših klijenata na početku psihoterapijskog rada.

Koja je cena psihoterapijske seanse?

Cenu psihoterapijske seanse možete saznati slanjem upita na kontakt strani ili pozivom na naše brojeve telefona. Potrudićemo se da dobijete informaciju u najkraćem vremenskom roku.

Koji su načini plaćanja?

Najčešće pitanje naših klijenata o plaćanju odnosi se na online psihoterapiju. Za online individualnu psihoterapijsku sesiju u Srbiji moguće je plaćanje preko dinarskog računa. Za online psihoterapiju sa klijentima iz inostranstva plaćanje se obavlja preko PayPal platforme. Za psihoterapiju licem u lice, koja se odvija u prostoru centra, moguće je direktno plaćanje.

Na koji način se odvija terapijska seansa?

Online psihoterapija se odvija korišćenjem ZOOM, Google Meet i Skype aplikacija. Klijent u dogovoru sa psihoterapeutom pristupa odgovarajućoj platformi pre početka sesije.

Individualna psihoterapija se odvija na Vračaru, u strogom centru Beograda. Naš prostor za rad i razvoj je prilagođen opuštenoj i neometanoj komunikaciji klijenta i psihoterapeuta.

„Walk and talk“ individualna psihoterapija se odvija kroz prijatnu i opuštajuću šetnju na dogovorenoj lokaciji. S obzirom na to da su u blizini našeg centra dva najlepša beogradska parka, izbor je dodatno olakšan.

Koji su uslovi otkazivanja?

Usled neočekivanih okolnosti klijent će biti primoran da otkaže psihoterapijsku sesiju. Zakazani termin možete otkazati minimalno 24h ranije i u tom slučaju neće biti naplaćen. Naši tim psihoterapeuta neguje profesionalan ali prijateljski odnos sa klijentima. Ta činjenica olakšava svaki naknadni dogovor i promenu termina.

Gde se odvija psihoterapijska seansa?

Psihoterapija u okviru našeg centra se odvija u strogom centru Beograda, nekoliko minuta udaljen od Narodne skupštine i prelepog parka Tašmajdan. Naš prostor je prilagođen opuštenom i neometanom radu i komunikaciji psihoterapeuta i klijenta.  Resavska ulica broj 6, 11000 Beograd.

Ponekad je  našim klijentima prijatnije i opuštenije da razgovaraju sa psihoterapeutom dok šetaju. Walk and talk psihoterapija se dešava na dogovorenoj lokaciji u Beogradu.

Najčešća pitanja

Najčešća pitanja