Psihoterapeut Beograd
Moja uloga kao terapeuta u životu mojih klijenata je da ih ohrabrim da sami istraže svoj unutrašnji svet. Da se suoče sa svim svojim emocijama, da budu sa njima u skladu i da ih prihvate.

Zajedno istražujemo nesvesna uverenja, obrasce ponašanja i nezadovoljene potrebe klijenta, jer će oni u protivnom upravljati njihovim životima.

Teme na kojima zajedno možemo raditi su partnerski odnosi, lični zastoj, „nezavršeni poslovi“ iz prošlosti koje nosite u sadašnjosti, anksioznost i panično iskustvo, odnos sa drugima, problem u komunikaciji, nesklad sa samim sobom ili u kontaktu sa drugima, želja da unapredite sebe, a ne znate kako…

Ja sam psihoterapeut pod supervizijom, najpre sam diplomirala na odseku za Operativni menadžment ( Ekonomski i Fakultet za menadžment ). Nako toga sam upisala osnovne studije psihologije, a sada na naprednom nivou edukacije iz Geštalt psihoterapije.

Šesnaest godina sam zaposlena u Banci, i moje dugogodišnje iskustvo rada u velikoj kompaniji, u zahtevnom radnom okruženju, radu pod pritiskom i promenama koje koje su svakodnevne prenosim i na moje klijente.

Terapije mogu biti individulane, ili terapije parova ( partnerska terapija). Odvijaju se u centru grada, Resavska ulica broj 6, a takođe postoji mogućnost za online psihoterapijom.

Sa novim zainteresovanima za terapiju praktikujem 15.- minutni razgovor, kao dogovor o potencijalnom radu, planu i temama na kojima bi radili.

Rodjena u Beogradu, udata, živim i radim u Beogradu, majka dvoje dece.

Želim da Vas ohrabrim da se javite.

Dok ne osvestite nesvesno ono će upravljati Vašim životom. Dovoljno je samo da odlučite da prošlost ne upravlja Vašom sadašnjošću, i to je solidan korak za početak. Želim da vas podržim i ohrabrim da učinite taj korak.

Kontaktirajte nas.